Pausdrycker i Sollefteå AB

Västernorrlands län

Information

Pausdrycker i Sollefteå AB är ett bolag som finns i Sollefteå. I Pausdrycker i Sollefteå AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Ledin, Peter Nicklas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Ledin, Karin Madelene som är född 1967 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Sollefteå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Pausdrycker i Sollefteå AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Pausdrycker i Sollefteå AB på telefon 0620-13020.

Bolaget skall bedriva försäljning och service av varmdrycksautomater, försäljning av drycker till automater och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Pausdrycker i Sollefteå AB av bolagstypen Aktiebolag.

Pausdrycker i Sollefteå AB är ett av många bolag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Pausdrycker i Sollefteå AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1996-01-01 och Pausdrycker i Sollefteå AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Pausdrycker i Sollefteå AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Pausdrycker i Sollefteå AB har 556535-3272 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.