Krister Sjölanders Entreprenad AB

Västernorrlands län

Information

Krister Sjölanders Entreprenad AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Krister Sjölanders Entreprenad AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Krister Sjölanders Entreprenad AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Krister Sjölanders Entreprenad AB har haft sedan 1997-01-01. Krister Sjölanders Entreprenad AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Krister Sjölanders Entreprenad AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Mångrav 304, 881 92, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-15635.

Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Krister Sjölanders Entreprenad AB Privat, ej börsnoterat.

Krister Sjölanders Entreprenad AB har idag 556539-6206 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Krister Sjölanders Entreprenad AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva entreprenadverksamhet inom väg och maskin och därmed förenlig verksamhet

I Krister Sjölanders Entreprenad AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjölander, Tord Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Klas Åke Rudolf som är född 1960 och har titeln Suppleant, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor, Lundberg, Lars Magnus som är född 1976 och har titeln Revisorssuppleant, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .