Kvarteret Hörnans Ur och Guld AB

Västernorrlands län

Information

Kvarteret Hörnans Ur och Guld AB är ett av många verksamheter som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Kvarteret Hörnans Ur och Guld AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Kvarteret Hörnans Ur och Guld AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1997-03-03.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kvarteret Hörnans Ur och Guld AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-51064.

Sollefteå arbetar för att verksamheter som Kvarteret Hörnans Ur och Guld AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kvarteret Hörnans Ur och Guld AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västernorrlands län.

Bolaget skall idka handel med och reparationer av ädelmetaller, smycken och ur samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kvarteret Hörnans Ur och Guld AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kvarteret Hörnans Ur och Guld AB och det är följande personer, Rudolfsson, Kjell Urban som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Rudolfsson, Ulla-Britt som är född 1934 och har titeln Suppleant, Revidacta Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, Deutschmann, Sara Maria som är född 1973 och har titeln Huvudansvarigrevisor,

Organisationsnummer för Kvarteret Hörnans Ur och Guld AB är 556539-9283.