Multrå Industri AB

Västernorrlands län

Information

Multrå Industri AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Multrå Industri AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Multrå Industri AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Multrå Industri AB har haft sedan 2002-02-25. Multrå Industri AB har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Multrå Industri AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Multrå, 881 92, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-24020.

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Multrå Industri AB Privat, ej börsnoterat.

Multrå Industri AB har idag 556540-7748 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Multrå Industri AB

Bolaget skall i egen regi eller genom dotterbolag bedriva tillverkning, bearbetning av och handel med metall- och kompositprodukter till industrin samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även syssla med förvaltning av aktier, värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

I Multrå Industri AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Bergman, Anders Olof som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Per Lennart som är född 1945 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor, .