Demiror AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet med avseende på utredningar och mentorskap, utredningar inom ledningssystem och organisationsutveckling jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Demiror AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är Demiror AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 1997-10-10 så skapades Demiror AB och verksamheten är har F-skattsedel Demiror AB har haft det sedan 1997-01-01.

Demiror AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1997-01-01

556546-6686 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollefteå.

Just nu är Demiror AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Demiror AB så går det att nå dem via telefon på 0620-16565 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Demiror AB är Svensson, Bo Robert som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Kerstin Margareta som är född 1944 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .