Övergårds Bil AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva åkeri, uthyrning av containrar, försäljning av begagnade bilar och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Övergårds Bil AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är Övergårds Bil AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 1997-12-11 så skapades Övergårds Bil AB och verksamheten är har F-skattsedel Övergårds Bil AB har haft det sedan 1998-01-01.

Övergårds Bil AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556550-2910 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Sollefteå.

Just nu är Övergårds Bil AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Övergårds Bil AB så går det att nå dem via telefon på 0620-15748 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Britt Mariann -Eriksson, Lars Erik Ture

Följande personer är på något sätt aktiva inom Övergårds Bil AB är Eriksson, Britt Mariann som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Lars Erik Ture som är född 1951 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Rydberg, Per Erik Olof som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Optimal Ekonomi i Kramfors AB som är född och har titeln Revisor, Per Rydberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.