Sonderingskonsult i Sollefteå AB

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Sonderingskonsult i Sollefteå AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sollefteå här finns det många olika Aktiebolag. Sonderingskonsult i Sollefteå AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sollefteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västernorrlands län gör att företag trivs där.

Sonderingskonsult i Sollefteå AB är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556550-5202.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0620-13540 alternativt besöka eller skicka post till Sonderingskonsult i Sollefteå AB på följande adress Långg. 5, 881 33, Sollefteå.

Sonderingskonsult i Sollefteå AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1998-01-01.

I Sonderingskonsult i Sollefteå AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Åslund, Lars Tommy som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , .

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva konsult- verksamhet inom sonderingsmätning för till exempel mark- undersökningar, termografering och därmed förenlig verksamhet.