Aktiv Fritid i Resele AFR AB

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Aktiebolag som heter Aktiv Fritid i Resele AFR AB. Det finns flera företag som liknar Aktiv Fritid i Resele AFR AB i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Aktiv Fritid i Resele AFR AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1998-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 1998-01-14 så har Aktiv Fritid i Resele AFR AB varit registrerat och sedan 1998-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Aktiv Fritid i Resele AFR AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Aktiv Fritid i Resele AFR AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Tängsta 156, 880 30, Näsåker. Vi ni istället prata med Aktiv Fritid i Resele AFR AB så kan ni göra det på 070-6520190.

Bolaget skall bedriva verksamhet med inriktning mot turism, rekreation och fritid, skötsel och drift av camping, restau- rang, fiske, fastighetsförvärv och förvaltning, kapitalför- valtning, herr- och damfrisering, försäljning av varor även livsmedel och tjänster, uthyrningsverksamhet samt därmed för- enlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Tängdén, Hans Göran som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Tängdén, Lars Olof Arvid som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Tängdén, Ingrid Katarina Viktoria som är född 1947 och har titeln Suppleant, Tängdén, Karin Elisabet som är född 1949 och har titeln Suppleant, Nordström, Lars Peder som är född 1954 och har titeln Revisor, EkonomiNord i Umeå AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna .

Aktiv Fritid i Resele AFR AB har 556550-7075 som sitt organisationsnummer.