Småföretagens Hus i Sollefteå AB

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns Småföretagens Hus i Sollefteå AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Sollefteå här finns det många olika Aktiebolag. Småföretagens Hus i Sollefteå AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sollefteå jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västernorrlands län gör att företag trivs där.

Småföretagens Hus i Sollefteå AB är momsregistrerat sedan2000-02-15 och har organisationsnummer 556558-1070.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0620-683820 alternativt besöka eller skicka post till Småföretagens Hus i Sollefteå AB på följande adress Kungsg. 7, 881 30, Sollefteå.

Småföretagens Hus i Sollefteå AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-02-15.

I Småföretagens Hus i Sollefteå AB så sitter följande personer i styrelsen: Nilsson, Bernt Roger som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , Garefelt, Lili Annette som är född 1962 och har titeln Suppleant , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall förvalta fastigheter, bedriva uthyrning av lokaler, bedriva utbildningsverksamhet, bedriva konsultationsverksamhet avseende företags organisation, ävensom förvalta kapital och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.