Elit Entreprenad i Näsåker AB

Västernorrlands län

Information

Elit Entreprenad i Näsåker AB är ett av många bolag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Elit Entreprenad i Näsåker AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Elit Entreprenad i Näsåker AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 1998-08-06.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Västbyv. 5, 881 33, Sollefteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Elit Entreprenad i Näsåker AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0622-10501.

Sollefteå arbetar för att bolag som Elit Entreprenad i Näsåker AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Elit Entreprenad i Näsåker AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva elmontage inom kraftindustrin och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Elit Entreprenad i Näsåker AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen eller enligt följande alternativ: Firman tecknas var för sig av -styrelsens ledamöter.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Elit Entreprenad i Näsåker AB och det är följande personer, Lassen, Helmer Börge som är född 1945 och har titeln VD, Lassen, Helmer Börge som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Borin, Göran som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Kjell Folke som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Rydberg, Per Erik Olof som är född 1953 och har titeln Revisor, Per Rydberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Elit Entreprenad i Näsåker AB är 556558-5055.