P J Anderssons Fastighetsförvaltning AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för P J Anderssons Fastighetsförvaltning AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är P J Anderssons Fastighetsförvaltning AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 1998-10-28 så skapades P J Anderssons Fastighetsförvaltning AB och bolaget är har F-skattsedel P J Anderssons Fastighetsförvaltning AB har haft det sedan 2001-10-12.

P J Anderssons Fastighetsförvaltning AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2006-01-27

556561-6132 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sollefteå.

Just nu är P J Anderssons Fastighetsförvaltning AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med P J Anderssons Fastighetsförvaltning AB så går det att nå dem via telefon på 0620-16583 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom P J Anderssons Fastighetsförvaltning AB är Andersson, Per Johan Mikael som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Rossander, Barbro Monica Kristina som är född 1957 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .