ADC Media AB

Västernorrlands län

Information

ADC Media AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där ADC Media AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. ADC Media AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket ADC Media AB har haft sedan 1999-01-01. ADC Media AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till ADC Media AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Järnvägsg. 12, 881 30, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0620-683300.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är ADC Media AB Privat, ej börsnoterat.

ADC Media AB har idag 556566-7507 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för ADC Media AB

Bolaget skall bedriva dels reklambyråverksamhet med tyngdpunkt på profilering och informationsbudkskap åt företag och organisationer, dels försäljning, rådgivning och produktion inom mediaområdet samt bedriva därmed förenlig verksamhet.

I ADC Media AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lidblom, Jerry Magnus som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Järnbert, Petra Mootee Maria som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöberg, Lars Åke som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Stavbom, Bo Nicklas Jonny som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor.