Gunnar Stålhand Musikkonsult AB

Västernorrlands län

Information

Gunnar Stålhand Musikkonsult AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Gunnar Stålhand Musikkonsult AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Gunnar Stålhand Musikkonsult AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Gunnar Stålhand Musikkonsult AB har haft sedan 1999-01-01. Gunnar Stålhand Musikkonsult AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Gunnar Stålhand Musikkonsult AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Tjäderv. 1, 881 35, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-51824.

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Gunnar Stålhand Musikkonsult AB Privat, ej börsnoterat.

Gunnar Stålhand Musikkonsult AB har idag 556568-5061 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Gunnar Stålhand Musikkonsult AB

Bolaget skall bedriva musikerverksamhet samt uthyrning, försäljning och reparation av musikinstrument och därmed förenlig verksamhet.

I Gunnar Stålhand Musikkonsult AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stålhand, Lars Gunnar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Stålhand, Ingrid Elisabet som är född 1938 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor, .