Nipstadens Fastighetsförvaltning AB

Västernorrlands län

Information

Nipstadens Fastighetsförvaltning AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Nipstadens Fastighetsförvaltning AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Nipstadens Fastighetsförvaltning AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har ej F-skatt. Nipstadens Fastighetsförvaltning AB har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Nipstadens Fastighetsförvaltning AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Björkåbruk 6273, 881 92, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-32072.

Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Nipstadens Fastighetsförvaltning AB Privat, ej börsnoterat.

Nipstadens Fastighetsförvaltning AB har idag 556573-3234 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Nipstadens Fastighetsförvaltning AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Nipstadens Fastighetsförvaltning AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nordén, Anne Elisabeth som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordén, Lars Mikael som är född 1962 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, Lindskog, Inge Bo Hans Göran som är född 1945 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .