C & B Norrsystems AB

Västernorrlands län

Information

I Sollefteå finns det ett Aktiebolag som heter C & B Norrsystems AB. Det finns flera företag som liknar C & B Norrsystems AB i Västernorrlands län. Sollefteå är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

C & B Norrsystems AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-04-13 och det finns flera bolag som är det i Västernorrlands län.

Sedan 1999-09-14 så har C & B Norrsystems AB varit registrerat och sedan 2001-04-13 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är C & B Norrsystems AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med C & B Norrsystems AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Köpmang. 6, 882 30, Långsele. Vi ni istället prata med C & B Norrsystems AB så kan ni göra det på .

Bolaget skall bedriva innovativ verksamhet och konsultverksamhet avseende kort- och systemlösningar inom databranschen, försäljning av programvaror och systemlösningar samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lilliesköld, Carl-Gustaf Johan som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Brorsson, Erik Håkan Birger som är född 1949 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Sollefteå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

C & B Norrsystems AB har 556574-8430 som sitt organisationsnummer.