Bäckaskogs Åkeri AB

Västernorrlands län

Information

556576-1169 är organisationsnummer för företaget Bäckaskogs Åkeri AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bäckaskogs Åkeri AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Bäckaskogs Åkeri AB finns i.

Bäckaskogs Åkeri AB har varit registrerat sedan 1999-09-21 och det finns flera företag i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1999-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bäckaskogs Åkeri AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1999-01-01.

Bäckaskogs Åkeri AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bäckaskogs Åkeri AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Bäckaskogs Åkeri AB så kan ni göra det på telefon genom 0620-20619 eller genom brev på följande adress:
Österforse 160, 882 91, Långsele

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bäckaskogs Åkeri AB och det är Berglund, Johan Mattias som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Berglund, Berit Margareta som är född 1947 och har titeln Suppleant, Rydberg, Per Erik Olof som är född 1953 och har titeln Revisor, Per Rydberg Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,