S.O. Fritid & Bygg AB

Västernorrlands län

Information

I Västernorrlands län så finns S.O. Fritid & Bygg AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Sollefteå här finns det många olika Aktiebolag. S.O. Fritid & Bygg AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västernorrlands län. Sollefteå jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västernorrlands län gör att bolag trivs där.

S.O. Fritid & Bygg AB är momsregistrerat sedan2000-01-20 och har organisationsnummer 556579-5803.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0620-24164 alternativt besöka eller skicka post till S.O. Fritid & Bygg AB på följande adress Tjäll 140, 881 93, Sollefteå.

S.O. Fritid & Bygg AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2000-01-20.

I S.O. Fritid & Bygg AB så sitter följande personer i styrelsen: , Olsson, Anna Kristina Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med byggvaror, byggentreprenad, bilreparationer, däckförsäljning, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet. Vidare skall bolaget bedriva stuguthyrning samt arrangera fritids- och rekreationsarrangemang med motor- inriktning och därmed förenlig verksamhet.