Dane Svanberg AB (Fastighetsbyrån Swedbank)

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Dane Svanberg AB (Fastighetsbyrån Swedbank) är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Dane Svanberg AB (Fastighetsbyrån Swedbank) är ett av dem. Statusen för Dane Svanberg AB (Fastighetsbyrån Swedbank) är att Bolaget är aktivt.

Dane Svanberg AB (Fastighetsbyrån Swedbank) är ett Aktiebolag och skapades 2000-01-05. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Dane Svanberg AB (Fastighetsbyrån Swedbank) ska trivas.

Dane Svanberg AB (Fastighetsbyrån Swedbank) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-02. I Sollefteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling samt förvaltning av värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Dane Svanberg AB (Fastighetsbyrån Swedbank) är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-02-02.

Idag är Dane Svanberg AB (Fastighetsbyrån Swedbank) Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Dane Svanberg AB (Fastighetsbyrån Swedbank) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0620-25825.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Dane Svanberg AB (Fastighetsbyrån Swedbank) är Svanberg, Sigurd Dane som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Svanberg, Inger Birgitta som är född 1961 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Dane Svanberg AB (Fastighetsbyrån Swedbank) har 556582-8513 som sitt organisationsnummer.