Stefan Brattfeldt Personalutveckling AB

Västernorrlands län

Information

Stefan Brattfeldt Personalutveckling AB är ett av många bolag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Stefan Brattfeldt Personalutveckling AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Stefan Brattfeldt Personalutveckling AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2000-02-15.

Stefan Brattfeldt Personalutveckling AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2000-02-11. Men sedan 2000-02-15 så har Stefan Brattfeldt Personalutveckling AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Storg. 35, 871 30, Härnösand. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Stefan Brattfeldt Personalutveckling AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5487384.

Sollefteå arbetar för att bolag som Stefan Brattfeldt Personalutveckling AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Stefan Brattfeldt Personalutveckling AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västernorrlands län.

Bolagets verksamhet är konsultverksamhet inom personalutveckling, företags och organisationsutveckling och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Stefan Brattfeldt Personalutveckling AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Stefan Brattfeldt Personalutveckling AB och det är följande personer, Brattfeldt, Lars Stefan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Brattfeldt, Lars Markus som är född 1987 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Rydberg, Per Erik Olof som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Optimal Ekonomi i Kramfors AB som är född och har titeln Revisor, Per Rydberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Stefan Brattfeldt Personalutveckling AB är 556582-9669.