Nipsoft AB

Västernorrlands län

Information

Nipsoft AB är en verksamhet som finns i Sollefteå. I Nipsoft AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Larsson, Jan Fredrik som är född 1971 och har titeln VD, Larsson, Jan Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Erik Thomas som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jonsson, Sven Jan-Christer som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindqvist, Leif Claes Johan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Mikaelsson, Bengt Magnus som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamotRahikkala, Jurka Petteri som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Larsson, Jan-Erik som är född 1945 och har titeln Suppleant, Öberg, Bengt Olov som är född 1950 och har titeln RevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Nipsoft AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Nipsoft AB på telefon 0620-773000.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom området system och programutveckling och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Nipsoft AB av bolagstypen Aktiebolag.

Nipsoft AB är ett av många verksamheter som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Nipsoft AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-02-15 och Nipsoft AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-02-15.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Nipsoft AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Larsson, Jan Fredrik Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Nipsoft AB har 556584-8982 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.