TS Fastigheter i Sollefteå AB

Västernorrlands län

Information

TS Fastigheter i Sollefteå AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där TS Fastigheter i Sollefteå AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. TS Fastigheter i Sollefteå AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket TS Fastigheter i Sollefteå AB har haft sedan 2000-09-01. TS Fastigheter i Sollefteå AB har funnits sedan och 2000-09-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till TS Fastigheter i Sollefteå AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Långg. 3, 881 33, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0620-13540.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är TS Fastigheter i Sollefteå AB Privat, ej börsnoterat.

TS Fastigheter i Sollefteå AB har idag 556586-6380 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -Edberg Svensson, Rigmor Margareta -Svensson, Erik Torgny är den som för stunden ansvarar för TS Fastigheter i Sollefteå AB

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning, uthyrningsverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

I TS Fastigheter i Sollefteå AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svensson, Erik Torgny som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Edberg Svensson, Rigmor Margareta som är född 1957 och har titeln Suppleant, Rydberg, Per Erik Olof som är född 1953 och har titeln Revisor, Per Rydberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .