Sollefteå Sotningsdistrikt AB

Västernorrlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är sotnings- och ventilationsarbeten och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sollefteå Sotningsdistrikt AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är Sollefteå Sotningsdistrikt AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 2000-04-01 så skapades Sollefteå Sotningsdistrikt AB och bolaget är har F-skattsedel Sollefteå Sotningsdistrikt AB har haft det sedan 2003-01-13.

Sollefteå Sotningsdistrikt AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-01-13

556588-8897 är organisationsnummret för bolaget som finns i Sollefteå.

Just nu är Sollefteå Sotningsdistrikt AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Sollefteå Sotningsdistrikt AB så går det att nå dem via telefon på 0620-13010 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sollefteå Sotningsdistrikt AB är Nääs, Björn Olof som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nääs, Margit Maria Gudrun som är född 1933 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Rydberg, Per Erik Olof som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Optimal Ekonomi i Kramfors AB som är född och har titeln Revisor, Per Rydberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.