U.A. Fastigheter AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och U.A. Fastigheter AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och U.A. Fastigheter AB är ett av dem. Statusen för U.A. Fastigheter AB är att Bolaget är aktivt.

U.A. Fastigheter AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-04-27. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som U.A. Fastigheter AB ska trivas.

U.A. Fastigheter AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-29. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och förvaltning av värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att U.A. Fastigheter AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-01-29.

Idag är U.A. Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med U.A. Fastigheter AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med U.A. Fastigheter AB är Andersson, Iwan Ulrik Alex. Iwansson som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Britt Ingegerd som är född 1949 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Optimal Ekonomi i Kramfors AB som är född och har titeln Revisor, .

U.A. Fastigheter AB har 556589-2303 som sitt organisationsnummer.