Helgums Grus AB

Västernorrlands län

Information

556591-1582 är organisationsnummer för verksamheten Helgums Grus AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Helgums Grus AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Helgums Grus AB finns i.

Helgums Grus AB har varit registrerat sedan 2000-05-16 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-07-19 vill man istället veta hur det står till med momsen för Helgums Grus AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-07-19.

Helgums Grus AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Helgums Grus AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Helgums Grus AB så kan ni göra det på telefon genom 0620-40270 eller genom brev på följande adress:
Västergransjö 130, 882 93, Helgum

Bolaget skall bedriva vägarbeten,försäljning av grus och berg, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Helgums Grus AB och det är Granlund, Nils Ragnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Granlund, Ellen Britt-Marie som är född 1948 och har titeln Suppleant, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor,