Sollefteå Utbildningskompani AB

Västernorrlands län

Information

Sollefteå Utbildningskompani AB är ett av många bolag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Sollefteå Utbildningskompani AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Sollefteå Utbildningskompani AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2001-04-13.

Sollefteå Utbildningskompani AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2000-09-05. Men sedan 2001-04-13 så har Sollefteå Utbildningskompani AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Östgranvåg 215, 881 33, Sollefteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Sollefteå Utbildningskompani AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Sollefteå arbetar för att bolag som Sollefteå Utbildningskompani AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Sollefteå Utbildningskompani AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva utbildningsverksamhet och utbildnings- enheter samt skolverksamhet samt konsultativ verksamhet inom utbildningssektorn trafik och miljöverksamhet samt trafikut- bildningsverksamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Sollefteå Utbildningskompani AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Sollefteå Utbildningskompani AB och det är följande personer, Sawander, Ulf Johan som är född 1965 och har titeln VD, Sawander, Ulf Johan som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Sawander, Lena Margareta Therese som är född 1965 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Rydberg, Per Erik Olof som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Per Rydberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Sollefteå Utbildningskompani AB är 556597-0869.