Grundströms Redovisningsservice i Sollefteå AB

Västernorrlands län

Information

Grundströms Redovisningsservice i Sollefteå AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Grundströms Redovisningsservice i Sollefteå AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Grundströms Redovisningsservice i Sollefteå AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Grundströms Redovisningsservice i Sollefteå AB har haft sedan 2000-10-23. Grundströms Redovisningsservice i Sollefteå AB har funnits sedan och 2000-10-23 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Grundströms Redovisningsservice i Sollefteå AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Strömg. 2 B, 881 30, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-59220.

Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Grundströms Redovisningsservice i Sollefteå AB Privat, ej börsnoterat.

Grundströms Redovisningsservice i Sollefteå AB har idag 556597-3277 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Grundströms Redovisningsservice i Sollefteå AB

Bolaget skall bedriva redovisningsbyrå, köp och försäljning av datakomponenter, uthyrning av kontorsinventarier, uthyrning av personal samt köp och försäljning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

I Grundströms Redovisningsservice i Sollefteå AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Grundström, Sofi Elisabeth som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Rolf Gustaf som är född 1945 och har titeln Suppleant, Oskarsson, Jan Håkan som är född 1959 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .