Salong Klipp't i Sollefteå AB

Västernorrlands län

Information

Salong Klipp't i Sollefteå AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Salong Klipp't i Sollefteå AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Salong Klipp't i Sollefteå AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Salong Klipp't i Sollefteå AB har haft sedan 2001-03-02. Salong Klipp't i Sollefteå AB har funnits sedan och 2001-03-02 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Salong Klipp't i Sollefteå AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Storg. 79, 881 31, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0620-14420.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Salong Klipp't i Sollefteå AB Privat, ej börsnoterat.

Salong Klipp't i Sollefteå AB har idag 556606-5867 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Salong Klipp't i Sollefteå AB

Bolaget skall bedriva hårvård och därmed förenlig verksamhet.

I Salong Klipp't i Sollefteå AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Svedin, Karin Elisabeth som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Östlund, Dan Bertil som är född 1962 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .