Sjöbergarnas mack AB (Shell)

Västernorrlands län

Information

Sjöbergarnas mack AB (Shell) hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Sjöbergarnas mack AB (Shell) finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sjöbergarnas mack AB (Shell) tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Sjöbergarnas mack AB (Shell) har haft sedan 2001-03-02. Sjöbergarnas mack AB (Shell) har funnits sedan och 2001-03-02 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Sjöbergarnas mack AB (Shell) så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Ådalsv. 65, 881 50, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-13507.

Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Sjöbergarnas mack AB (Shell) Privat, ej börsnoterat.

Sjöbergarnas mack AB (Shell) har idag 556606-9174 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Sjöbergarnas mack AB (Shell)

Bolaget skall bedriva bensinstationsrörelse med försäljning av livsmedel, uthyrning av bilar och släpvagnar, utföra bilservice, bedriva caférörelse, äga och förvalta fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Sjöbergarnas mack AB (Shell) så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Stierner, Therese Åse Louise som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Stierner, Frida Anna Maria som är född 1976 och har titeln Suppleant, Puonti Sjöström, Erja Kirsi Marjatta som är född 1956 och har titeln Revisor, Felländer, Nils Anders som är född 1966 och har titeln Revisorssuppleant, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .