Wallgren Frölander El AB

Västernorrlands län

Information

Wallgren Frölander El AB är ett företag som finns i Sollefteå. I Wallgren Frölander El AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Frölander, Johan Patrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Wallgren, Alf Peter som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Frölander, Hassie Regina som är född 1965 och har titeln Suppleant, Nilsson, Anna Viktoria Margareta som är född 1975 och har titeln Suppleant, Uppström, Nils Benny som är född 1952 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Wallgren Frölander El AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Wallgren Frölander El AB på telefon 0620-14888.

Bolaget skall utföra installationer av el, larm, tele och data samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Wallgren Frölander El AB av bolagstypen Aktiebolag.

Wallgren Frölander El AB är ett av många företag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Wallgren Frölander El AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-03-16 och Wallgren Frölander El AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-05-05.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Wallgren Frölander El AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Wallgren Frölander El AB har 556607-6294 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.