Gjersvold Trädgård & Mark AB

Västernorrlands län

Information

556609-1822 är organisationsnummer för verksamheten Gjersvold Trädgård & Mark AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Gjersvold Trädgård & Mark AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Sollefteå som är den kommunen som Gjersvold Trädgård & Mark AB finns i.

Gjersvold Trädgård & Mark AB har varit registrerat sedan 2001-03-31 och det finns flera verksamheter i Västernorrlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Gjersvold Trädgård & Mark AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-28.

Gjersvold Trädgård & Mark AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Sollefteå som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Gjersvold Trädgård & Mark AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Gjersvold Trädgård & Mark AB så kan ni göra det på telefon genom 0612-16150 eller genom brev på följande adress:
Söderleden 3, 881 35, Sollefteå

Bolaget skall bedriva trädgårdsanläggningar, skötsel, växtkännedom och övriga markarbeten. Trädvård och försäljning av trädgårdsprodukter, handel med och service av motorfordon samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Gjersvold Trädgård & Mark AB och det är Gjersvold, Carl Peter Jörgen som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Gjersvold, Jenny Sigrid som är född 1975 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Sollefteå AB som är född och har titeln Revisor,