Solidic Export AB

Västernorrlands län

Information

Solidic Export AB är ett av många verksamheter som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Solidic Export AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Solidic Export AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2001-08-14.

Solidic Export AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2001-07-17. Men sedan 2001-08-14 så har Solidic Export AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Järnvägsg. 33, 881 30, Sollefteå. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Solidic Export AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0620-10100.

Sollefteå arbetar för att verksamheter som Solidic Export AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Solidic Export AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västernorrlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva export och import av papper och trävaror, handel med värdepapper, valutahandel och terminer och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Solidic Export AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Solidic Export AB och det är följande personer, Tawhid, Sara Katarina som är född 1981 och har titeln Ordinarie ledamot, Tawfik, Soheir som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Solidic Export AB är 556612-7741.