Sami Daoud Grill i Sollefteå AB

Västernorrlands län

Information

Bolaget skall bedriva grill och gatukök samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Sami Daoud Grill i Sollefteå AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är Sami Daoud Grill i Sollefteå AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 2001-07-30 så skapades Sami Daoud Grill i Sollefteå AB och företaget är har F-skattsedel Sami Daoud Grill i Sollefteå AB har haft det sedan 2010-03-19.

Sami Daoud Grill i Sollefteå AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-09-11

556614-2450 är organisationsnummret för företaget som finns i Sollefteå.

Just nu är Sami Daoud Grill i Sollefteå AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Sami Daoud Grill i Sollefteå AB så går det att nå dem via telefon på 0620-10573 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Sami Daoud Grill i Sollefteå AB är Daoud, Sami som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Malak, Sourie som är född 1951 och har titeln Suppleant, Folkesson, Erik Gunnar som är född 1952 och har titeln Revisor, Andersson, Eva Maria som är född 1968 och har titeln Revisorssuppleant, Folkesson Råd & Revision AB som är född och har titeln Revisor, .