Björn Sundqvist Konsult AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Björn Sundqvist Konsult AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Björn Sundqvist Konsult AB är ett av dem. Statusen för Björn Sundqvist Konsult AB är att Bolaget är aktivt.

Björn Sundqvist Konsult AB är ett Aktiebolag och skapades 2001-08-28. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där företaget finns i jobbar för att företag som Björn Sundqvist Konsult AB ska trivas.

Björn Sundqvist Konsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-12. I Sollefteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet avseende bygg- och fastighetsfrågor och försäljning av tjänster och produkter inom marknadsföringsområdet, förvaltning av fast och lös egendom samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Björn Sundqvist Konsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-12.

Idag är Björn Sundqvist Konsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Björn Sundqvist Konsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 060-614703.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Björn Sundqvist Konsult AB är Sundqvist, Björn Ove som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundqvist, Therése Emma Eleonor som är född 1982 och har titeln Suppleant, Andersson, Ulla Christina som är född 1959 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Björn Sundqvist Konsult AB har 556615-0206 som sitt organisationsnummer.