Ulf Salomonssons Produktion AB

Västernorrlands län

Information

Ulf Salomonssons Produktion AB är ett bolag som finns i Sollefteå. I Ulf Salomonssons Produktion AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Salomonsson, Ulf Peter som är född 1961 och har titeln VD, Salomonsson, Ulf Peter som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundqvist, Bert Karl-Johan som är född 1958 och har titeln Suppleant, Johansson, Lars Magnus som är född 1967 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Ulf Salomonssons Produktion AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Ulf Salomonssons Produktion AB på telefon .

Bolaget skall tillverka och sälja tillbehör och utrustning till bastu och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Ulf Salomonssons Produktion AB av bolagstypen Aktiebolag.

Ulf Salomonssons Produktion AB är ett av många bolag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Ulf Salomonssons Produktion AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-01-07 och Ulf Salomonssons Produktion AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-01-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Ulf Salomonssons Produktion AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Ulf Salomonssons Produktion AB har 556619-2711 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.