Olja & Sanitet i Sollefteå Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Olja & Sanitet i Sollefteå Aktiebolag hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Olja & Sanitet i Sollefteå Aktiebolag finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Olja & Sanitet i Sollefteå Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Olja & Sanitet i Sollefteå Aktiebolag har haft sedan 2002-01-07. Olja & Sanitet i Sollefteå Aktiebolag har funnits sedan och 2002-01-21 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Olja & Sanitet i Sollefteå Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Övergårdsv. 14, 881 41, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-14715.

Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Olja & Sanitet i Sollefteå Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Olja & Sanitet i Sollefteå Aktiebolag har idag 556621-1404 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Olja & Sanitet i Sollefteå Aktiebolag

Bolaget skall bedriva VVS-entreprenader, äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Olja & Sanitet i Sollefteå Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Medin, Leif Gustav som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Persson, Kjell Micael som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Ann-Marie Elisabeth som är född 1968 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .