Magnus Larssons Åkeri i Helgum AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Magnus Larssons Åkeri i Helgum AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Magnus Larssons Åkeri i Helgum AB är ett av dem. Statusen för Magnus Larssons Åkeri i Helgum AB är att Bolaget är aktivt.

Magnus Larssons Åkeri i Helgum AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-01-17. Det finns flera olika bolag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där bolaget finns i jobbar för att bolag som Magnus Larssons Åkeri i Helgum AB ska trivas.

Magnus Larssons Åkeri i Helgum AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-21. I Sollefteå så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva transport, vägarbeten, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Magnus Larssons Åkeri i Helgum AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-01-21.

Idag är Magnus Larssons Åkeri i Helgum AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Magnus Larssons Åkeri i Helgum AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 010-2540589.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Magnus Larssons Åkeri i Helgum AB är Larsson, Hans Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Ring, Anna Kristin som är född 1974 och har titeln Suppleant, Eriksson, Kent Thomas Rainer som är född 1948 och har titeln Revisor, Kent Eriksson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Magnus Larssons Åkeri i Helgum AB har 556622-3359 som sitt organisationsnummer.