Vittrasel Utbildningsforum Aktiebolag

Västernorrlands län

Information

Vittrasel Utbildningsforum Aktiebolag är ett bolag som finns i Sollefteå. I Vittrasel Utbildningsforum Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Vik, Ingbritt Ann-Cathrine som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Flobecker, Mimmi Marianne som är född 1949 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Lena Marie som är född 1969 och har titeln Revisor, Rydberg, Per Erik Olof som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Per Rydberg Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Vittrasel Utbildningsforum Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Vittrasel Utbildningsforum Aktiebolag på telefon 0623-52010.

Bolaget skall bedriva behandlingshem- och utbildningsverksamhet för människor i utanförskap. Vidare verksamheter i bolaget är konsultuppdrag, hantverk, reparationer, lägerverksamhet och utbildning.

Idag är Vittrasel Utbildningsforum Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Vittrasel Utbildningsforum Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Vittrasel Utbildningsforum Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-05-02 och Vittrasel Utbildningsforum Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-05-02.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Vittrasel Utbildningsforum Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vittrasel Utbildningsforum Aktiebolag har 556624-4579 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.