Ramselebygden utv. AB

Västernorrlands län

Information

Ramselebygden utv. AB är ett av många verksamheter som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Ramselebygden utv. AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Ramselebygden utv. AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2002-03-04. Men sedan 2004-01-08 så har Ramselebygden utv. AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sollefteåv. 66, 880 40, Ramsele. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Ramselebygden utv. AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0623-60000.

Sollefteå arbetar för att verksamheter som Ramselebygden utv. AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Ramselebygden utv. AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västernorrlands län.

Bolaget skall utveckla bygden. Bolaget skall äga och förvalta bostäder, samt hyra och hyra ut bostäder och lokaler ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Ramselebygden utv. AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Wikström, Sven Åke.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Ramselebygden utv. AB och det är följande personer, Wikström, Sven Åke som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Edmo, Erik Anders Elias som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Erik Sören som är född 1932 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlberg, Rolf Inge som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Jan-Erik Oscar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Eliasson, Björn Elias Anders som är född 1943 och har titeln Suppleant.Laxvik, Jan Thomas som är född 1953 och har titeln Suppleant, Sehlén, Ulf Peter som är född 1955 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor.KPMG AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Ramselebygden utv. AB är 556624-6657.