Wilmers Lek & Färg i Ramsele AB

Västernorrlands län

Information

Wilmers Lek & Färg i Ramsele AB är ett av många företag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Wilmers Lek & Färg i Ramsele AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Wilmers Lek & Färg i Ramsele AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2002-03-12. Men sedan 2006-08-01 så har Wilmers Lek & Färg i Ramsele AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Parkv. 4, 880 40, Ramsele. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Wilmers Lek & Färg i Ramsele AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0623-10044.

Sollefteå arbetar för att företag som Wilmers Lek & Färg i Ramsele AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Wilmers Lek & Färg i Ramsele AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västernorrlands län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva färghandel med försäljning av färg, måleritillbehör, kosmetika samt leksaker och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Wilmers Lek & Färg i Ramsele AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Wilmers Lek & Färg i Ramsele AB och det är följande personer, Sahlén, Jenny Katarina som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Sahlén, Aina Vivianne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Sollefteå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Wilmers Lek & Färg i Ramsele AB är 556625-3422.