Junsele Byggmoduler AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Junsele Byggmoduler AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många företag där och Junsele Byggmoduler AB är ett av dem. Statusen för Junsele Byggmoduler AB är att Bolaget är aktivt.

Junsele Byggmoduler AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-04-13. Det finns flera olika företag i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där företaget finns i jobbar för att företag som Junsele Byggmoduler AB ska trivas.

Junsele Byggmoduler AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-09. I Sollefteå så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fiberkabelarbeten, tillverkning av kabel- tillbehör, diverse bygg- och verkstadsarbeten, modultillverkning och modulförsäljning av bodar och baracker samt värdepappers- handel och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Junsele Byggmoduler AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-05-09.

Idag är Junsele Byggmoduler AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Junsele Byggmoduler AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0621-10028.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Junsele Byggmoduler AB är Granholm, Nils Gunnar som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Isaksson, Ann-Charlotte som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Granholm, Anna-Lena som är född 1934 och har titeln Suppleant, Esping, Bollek Märta som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Junsele Byggmoduler AB har 556625-8710 som sitt organisationsnummer.