Sollefteå såg & borrteknik sbt AB

Västernorrlands län

Information

Sollefteå såg & borrteknik sbt AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Sollefteå såg & borrteknik sbt AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Sollefteå såg & borrteknik sbt AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Sollefteå såg & borrteknik sbt AB har haft sedan 2002-06-06. Sollefteå såg & borrteknik sbt AB har funnits sedan och 2002-06-06 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Sollefteå såg & borrteknik sbt AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Västgranvåg 232, 881 91, Sollefteå men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-3243540.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Sollefteå såg & borrteknik sbt AB Privat, ej börsnoterat.

Sollefteå såg & borrteknik sbt AB har idag 556626-0427 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Mårdberg, Carl Fredrik Trotte -Nilsson, Karl Nils Åke är den som för stunden ansvarar för Sollefteå såg & borrteknik sbt AB

Bolaget skall bedriva betonghåltagning i väggar samt därmed förenlig verksamhet.

I Sollefteå såg & borrteknik sbt AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Mårdberg, Carl Fredrik Trotte som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nilsson, Karl Nils Åke som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Norrgård, Jan Pedher som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lindskog, Inge Bo Hans Göran som är född 1945 och har titeln Revisor, Österholm, Elsa Anita som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.