Patrik Bygg Junsele AB

Västernorrlands län

Information

Patrik Bygg Junsele AB är ett av många företag som finns i Sollefteå. Det är nämligen den kommunen som Patrik Bygg Junsele AB finns i och den tillhör även Västernorrlands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Patrik Bygg Junsele AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-06-21.

Patrik Bygg Junsele AB som idag finns i Västernorrlands län har varit registrerat sedan 2002-04-17. Men sedan 2002-06-21 så har Patrik Bygg Junsele AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Köpmang. 25, 880 37, Junsele. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Patrik Bygg Junsele AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0621-71100.

Sollefteå arbetar för att företag som Patrik Bygg Junsele AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Patrik Bygg Junsele AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Västernorrlands län.

Bolaget skall bedriva bygg- och snickeriverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Patrik Bygg Junsele AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Patrik Bygg Junsele AB och det är följande personer, Håkansson, Sven Erik Patrik som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Åkerlund, Astrid Veronica som är född 1973 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Patrik Bygg Junsele AB är 556626-6200.