Hedströms Virkestransporter AB

Västernorrlands län

Information

Hedströms Virkestransporter AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Hedströms Virkestransporter AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Hedströms Virkestransporter AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Hedströms Virkestransporter AB har haft sedan 2002-09-21. Hedströms Virkestransporter AB har funnits sedan och 2002-10-03 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Hedströms Virkestransporter AB så kan ni göra det genom att skicka er post till S. Åbacken 150, 882 91, Långsele men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0620-40065.

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Hedströms Virkestransporter AB Privat, ej börsnoterat.

Hedströms Virkestransporter AB har idag 556629-5001 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Hedströms Virkestransporter AB

Bolaget skall bedriva åkeriverksamhet och därmed förenlig verksamhet samt handel med och förvaltning av värdepapper.

I Hedströms Virkestransporter AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hedström, Jan Torbjörn som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Hedström, Alf Sören som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedström, Sven Olof Petrus som är född 1931 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .