CK:s Livs AB

Västernorrlands län

Information

CK:s Livs AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där CK:s Livs AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. CK:s Livs AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket CK:s Livs AB har haft sedan 2003-02-27. CK:s Livs AB har funnits sedan och 2003-02-27 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till CK:s Livs AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Prästbordet 241, 880 30, Näsåker men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0620-50029.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är CK:s Livs AB Privat, ej börsnoterat.

CK:s Livs AB har idag 556635-7439 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för CK:s Livs AB

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva detaljhandel med livsmedel samt därmed förenlig verksamhet.

I CK:s Livs AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sjödin, Anna Martina som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjödin, Karin Irene som är född 1950 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor, .