Källarsson Tjällberg AB

Västernorrlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva handel med kläder, trädgårdsprodukter, presentartiklar, husgeråd och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Källarsson Tjällberg AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Sollefteå så är Källarsson Tjällberg AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västernorrlands län så finns det ännu fler.

Sollefteå arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Sollefteå och i Västernorrlands län. Redan 2002-11-20 så skapades Källarsson Tjällberg AB och företaget är har F-skattsedel Källarsson Tjällberg AB har haft det sedan 2003-01-18.

Källarsson Tjällberg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-01-18

556636-0664 är organisationsnummret för företaget som finns i Sollefteå.

Just nu är Källarsson Tjällberg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Västernorrlands län

Vill ni komma i kontakt med Källarsson Tjällberg AB så går det att nå dem via telefon på 0620-14970 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Källarsson Tjällberg AB är Källarsson, Ann Therese som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Källarsson, Ulf Niklas som är född 1969 och har titeln Suppleant, Asplund, Ola Åke Axel som är född 1956 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor, .