Bergvärme i Sollefteå AB

Västernorrlands län

Information

Bergvärme i Sollefteå AB är ett bolag som finns i Sollefteå. I Bergvärme i Sollefteå AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berg, Nils Rikard som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Karl Martin som är född 1969 och har titeln Suppleant, Jönsson, Hanna Mari som är född 1971 och har titeln Revisor, BDO Nordic Asplunds AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bergvärme i Sollefteå AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Bergvärme i Sollefteå AB på telefon 0620-21216.

Föremålet för bolagets verksamhet ska vara energiborrning, borra vattenbrunnar, installera värmepumpar samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bergvärme i Sollefteå AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bergvärme i Sollefteå AB är ett av många bolag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Bergvärme i Sollefteå AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-02-27 och Bergvärme i Sollefteå AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-02-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bergvärme i Sollefteå AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bergvärme i Sollefteå AB har 556637-7510 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.