Tandläkarhuset Göran Hansson AB

Västernorrlands län

Information

Tandläkarhuset Göran Hansson AB är ett företag som finns i Sollefteå. I Tandläkarhuset Göran Hansson AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hansson, Kjell Göran som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Anna Ulrika som är född 1968 och har titeln Suppleant, Carlsson, Mats Göran som är född 1947 och har titeln Revisor, M. Carlsson Revision i Umeå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Tandläkarhuset Göran Hansson AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Tandläkarhuset Göran Hansson AB på telefon 0620-16419.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva tandvård, värdepappershandel, travsport, uppstallning av hästar, näringsfastighet, försäljning av heminredning och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Tandläkarhuset Göran Hansson AB av bolagstypen Aktiebolag.

Tandläkarhuset Göran Hansson AB är ett av många företag som finns i Västernorrlands län och Sollefteå arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Tandläkarhuset Göran Hansson AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2003-04-03 och Tandläkarhuset Göran Hansson AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-09-23.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Tandläkarhuset Göran Hansson AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Tandläkarhuset Göran Hansson AB har 556639-0216 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västernorrlands län.