Vigda Hereford AB

Västernorrlands län

Information

Vigda Hereford AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Vigda Hereford AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Vigda Hereford AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Vigda Hereford AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Vigda Hereford AB så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0620-14600.

Sollefteå arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Vigda Hereford AB Privat, ej börsnoterat.

Vigda Hereford AB har idag 556640-0163 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor. är den som för stunden ansvarar för Vigda Hereford AB

Bolaget skall bedriva försäljning av maskiner för vedhantering, entreprenadmaskiner och tillbehör, lantbruktstillbehör samt försäljning av stugor och gårdshus samt idka därmed förenlig verksamhet.

I Vigda Hereford AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Nils Jonas som är född 1943 och har titeln Likvidator, .