Hagbergs Redovisning i Sollefteå AB

Västernorrlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Sollefteå och Hagbergs Redovisning i Sollefteå AB är ett av dem. Västernorrlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Hagbergs Redovisning i Sollefteå AB är ett av dem. Statusen för Hagbergs Redovisning i Sollefteå AB är att Bolaget är aktivt.

Hagbergs Redovisning i Sollefteå AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-03-25. Det finns flera olika verksamheter i Västernorrlands län som är ett stort län. Sollefteå där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Hagbergs Redovisning i Sollefteå AB ska trivas.

Hagbergs Redovisning i Sollefteå AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-11. I Sollefteå så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva redovisningsservice samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Hagbergs Redovisning i Sollefteå AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-09-11.

Idag är Hagbergs Redovisning i Sollefteå AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Sollefteå.

Vill man komma i kontakt med Hagbergs Redovisning i Sollefteå AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5349090.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Hagbergs Redovisning i Sollefteå AB är Hagberg, Erik Håkan som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Hagberg, Karin Marianne som är född 1943 och har titeln Suppleant, Forsberg, Lars-Eric Anders som är född 1956 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Hagbergs Redovisning i Sollefteå AB har 556642-5830 som sitt organisationsnummer.