Jägareförbundets Jaktförmedling AB

Västernorrlands län

Information

Jägareförbundets Jaktförmedling AB hittar ni ett Västernorrlands län som inte är som andra län. I Västernorrlands län hittar ni Sollefteå som är den kommunen där Jägareförbundets Jaktförmedling AB finns. I Sollefteå så finns det många olika Aktiebolag och i Västernorrlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Jägareförbundets Jaktförmedling AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Jägareförbundets Jaktförmedling AB har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Jägareförbundets Jaktförmedling AB så kan ni göra det genom att skicka er post till CARLGRENSVÄGEN 14, 892 30, Domsjö men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-5414990.

Sollefteå arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västernorrlands län för att locka till sig fler företag.

Idag är Jägareförbundets Jaktförmedling AB Privat, ej börsnoterat.

Jägareförbundets Jaktförmedling AB har idag 556643-8304 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -likvidatorn är den som för stunden ansvarar för Jägareförbundets Jaktförmedling AB

Bolaget ska bedriva försäljning av jaktarrangemang, arrangera jakt för grupper av jägare, arrendera jaktmarker för uthyrning till jägare samt att marknadsföra och öka intresset för jakt och därmed förenlig verksamhet.

I Jägareförbundets Jaktförmedling AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ammenberg, Per Erik Gösta som är född 1945 och har titeln Likvidator, Nordin, Sven Per som är född 1949 och har titeln Revisor, Sedin, Lars Örjan som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .